Kväll..

Blir ett sent inlägg idag. Har varit på scouterna som vanligt. Vi lagade mat till dem som ska på hajk i helgen - köttfärssås.

Själv dansade jag runt och var mest i vägen... Ganska najs om ni frågar mig :P
Insåg även att jag fyller år om exakt en vecka!! Ybernajs tycker jag!

Ses i morgon bitti om jag orkar! <3

Lämna en kommentar: 0  
2011-03-31 Kl: 22:17:56
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Vanlig onsdag

Var i stallet till kvart i nio igår så det blev inget bloggande.
Idag har jag pluggat matte nu i två timmar efter skolan och om en timme ska jag vara barnvakt åt Isak, 4år. Jag ska vara där mellan 18.00 och 21.30 så förmodligen hinner jag plugga lite mer efter att jag lagt honom.

Har inget spec att säga.

Ses <3

Lämna en kommentar: 1  
2011-03-30 Kl: 16:53:58
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Glömde...

...blogga igår så det får bli nu istället!
Har precis ätit middag och ska nu strax gå och ta en dusch. Har varit i stallet även idag... Förra veckan (v.12) var jag i stallet 6 dagar... Nya stallet är fantastiskt så denna vecka stallet kommer bli regelbundet besökt, dock ej fredag-lördag eftersom jag då är i Östhammar!! Ska bli jättekul att äntligen komma iväg.

Denna vecka är det bara ett prov och lite småläxor så det blir inte så jättestressigt hoppas jag. Dessutom ska min No-lärare vara ledig imorgon så jag får 50min extra sovmorgon dvs pluggmorgon. Ganska najs tycker jag!

Hörs!!
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-28 Kl: 20:36:50
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Nya stallet!!

Idag har äntligen hästarna fått flytta in in det nya stallet. Sandor var så söt när han trippade med små steg över tröskeln för att sedan kasta sig in så att Sanna flög efter... Verkar som han kom till ro snabbt, men han såg väldigt liten ut där han stod eftersom hans nya box är nästan dubbelt så stor som den tidigare.

Var i stallet idag närmare 10 timmar idag... och nu i ungfär en timme har jag städat mitt rum, bytt sängkläder och duschat.

Ses <3

Lämna en kommentar: 0  
2011-03-26 Kl: 18:52:13
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Vinter/vår?



Idag har det snöat igen! Vill att snön ska smälta bort nu... Jag har faktiskt planer på att ta fram skinnjackan nästa vecka men än så länge har det varit för kallt :'(
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-25 Kl: 14:15:16
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Mellis :)

Idag hade vi "Nummerboll" på idrotten. Jag är inget BIG-fan av billekar men idag var det riktigt roligt. Gick superbra i basketen - inte visste jag att jag kunde varken reglerna eller ännu mindre köra basket :P

Nu har jag precis ätit mellis - ett grönt äpple och en skål honungsyoghurt. :)
Sitter och försöker få klart min SO-uppsats som ska vara inne i morgon samtidigt som jag lyssnar på Spotify.
Ska även strax gå och ta en dusch.

Hörs kanske sen, beror på hur lång tid arbetet tar.
Au  revoir!
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-24 Kl: 16:15:33
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Datorn hängde sig...

...igår så det gick inte att blogga. Var i stallet efter skolan och borstade på Sandor. Lyckades fånga ihop ca tre liter hår (han har äntligen börjat fälla ^^) och red även på Trofenda. Det gick superdupermegafantastisktbra!

Pluggade franskagosor, skrev lite på SO- uppsatsen och tog en promenad i regnet med mamma.
Ingen speciell kväll alltså... För den som är intresserad åt jag grillad kyckling och potatissallad till middag!

Ska kolla igenom glosorna ett par gånger och sedan äta frukost och klä på mig. Ses <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-24 Kl: 06:29:52
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Sammanfattningsvis...

Ledsen att det har varit ett uppehåll i bloggandet men nu har jag gått upp extra tidigt för att kunna blogga.

I lördags var jag som sagt i stan. Där hittade jag en kavaj och en klänning jag ville ha, men jag fick dem inte... Tror inte mamma gillade klänningen... Hon sa inget, men man kunde se det i hennes ögon ^^

På söndagen var jag ute på en tvåtimmarspromenad med Emma och sedan gick vi hem till henne och åt kyckling och ris. Därifrån tog jag bussen vidare till tåget och for till Solna för att fira Elin som fyllde år förra veckan. Av mig fick hon ett armband och av Natta fick hon örhängen.
Vi åt chokladkaka som Elin bakat och tåg en långpromenad igen på över två timmar.

Tycker att jag varit duktig på att ut gå nu i helgen ^^

Igår var jag i stallet hela eftermiddagen och kom hem runt halv åtta. Var sjukt trött så åt bara middag, duschade, borstade tänder mm och gick direkt och lade mig. Låg i sängen 20.20 igår och somnade innan nio. Riktigt skönt!

Idag är det stallet, ridlektion och kårstyrelsemöte i scouterna som gäller! Ses <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-22 Kl: 06:26:29
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Partay!

Kom hem halv ett i morse efter en rolig fest hos Linnea. Vi åt god mat, tittade på film och blåste ballonger och hade det riktigt trevligt.
Av mig Alma och Olivia fick hon en bricka med ljus, en filt med cup cakes på, en rosa kopp med godis och en film - flickan från ovan.

Idag ska jag och mamma till stan om jag inte minns fel. Sedan blir det till att plugga matte och skriva på So-uppsattsen. Kanske blir det en tur till stallet om det finns tid för det.




Sommarbild jag hittade på mig ;)




Ska förresten skriva min önskelista idag. Dessa toppar listan!

Lämna en kommentar: 1  
2011-03-19 Kl: 09:00:04
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


It's friday and I'm in love with sovmornar!

Tjo! Ännu har jag inte behövt gå till skolan idag! Vår lärare är nämligen sjuk så vi har fått sovmorgon till 10.40, vilket passar mig alldeles utmärkt.
Hade tänkt sova ordentligt nu på morgonen men likförbannat vaknar jag klockan sju och beslutar mig för att gå upp. Har tittat på Tv nu två timmar, något som jag aldrig annars gör i sträck. Välförtjänt tycker jag då jag lagade middag igår.

Har inte skrivit någonting på So:n nu på morgonen, faktiskt inta hemma alls över huvud taget, men ska göra det i morgon har jag tänkt.

I eftermiddag blir det stallet och på kvällen ska jag hem till Linnea.

Ska klä på mig nu och läsa lite nu. Känns ju redan som helg och sådant som jag gjort denna morgon har jag inte unnat mig sedan jullovet!

Ses <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-18 Kl: 09:16:50
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Lasagne :)

Tjena! Just nu håller jag på att laga lasagne, eller den kanske lager sig själv eftersom den är i ugnen.

Idag har jag hunnit med lite lagom mycket saker efter skolan. Jag följde med Alma och Olivia till Coop efter skolan eftersom de hade extrapris på lite varor.

Väl hemma hinner jag bara vända för pappa är hemma och vi beger oss av mot Coop för att handla. Då passade jag på att köpa lite godis och festis, för tidigare hade jag inga pengar.
Eftersom vi hade gympa sista timmen hade jag redan träningskläder på mig så jag tog en springtur hem från Coop. Hade egentligen tänkt springa längre, men jag är ju inte hemma imorgon kväll så då lagar jag mat idag istället och då hann jag inte springa längre.

Nu ska jag strax äta och sedan bär det av mot scoutlokalen. Idag står det surrning på schemat så vi får se vad vi hittar på ;)

Ses <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-17 Kl: 17:35:47
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Disco på G!!

Tjena! Kom precis innanför dörren. Jag har varit runt med Malin på en samma skolor för att ragga barn till vårt scoutdisco vi ska ha i maj. Har varit runt på fyra skolor och lämnat lappar och pratat med en massa virriga lärare :P

Nu ska jag försöka renskriva engelskan och kanske räkna lite matte... -.- Har ingen lust med det, vill bara gömma mig under täcket med en god bok och en påse godis :D Nej Catarina, det kan du fetglömma!

Lämna en kommentar: 0  
2011-03-16 Kl: 17:16:04
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


I don't care if monday's blue...

Kom nyss hem från stallet. Har varit riktigt duktig idag och renjort och fettat in Sanors tränt. En klapp på axeln till mig själv!

Idag har jag som vanligt varit i skolan, men var extra duktig och satt kvar drygt en timme efter att vi slutat för att plugga. Sedan skulle jag nämligen ha utvecklingssamtal.
Samtalet gick väldigt bra, men det känns lite onödigt att ha dem eftersom min mentor haft samma kommentarer i två års tid nu och jag aldrig får några utvecklingsplaner numera. Detta samtal var i alla fall det sista med nuvarande mentorn. Sen får vi se hur det blir på gymnasiet...

Min kurs i helgen var jätterolig! Träffade ett skönt gäng tjejer som liksom jag också vill utveckla sina kunslkaper om hur man hanterara en barngrupp. Jag åkte till kursen tillsammans man Hanna och Mathilda från min ridklubb och jag tror att vi alla kan instämma att det var så värt att tillbringa helgen där.

Nu ska jag kolla facebook, bloggar och mailen och sen är det duscha och god natt!

Vi ses <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-14 Kl: 21:10:48
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


ULK

I helgen kommer det inte bli något bloggande...
Jag ska vara på Värmdö på - UngdomsLedarKurs för att jag sedan ska kunna jobba som teoriledare. Hoppas det blir roligt!! Kommer att ha med mig två andra tjejer från stallet - Hanna och Matilda så det kan ju inte bli bättre ;)

Igår tryckte vi tröjor på scouterna. I kväll kommer en bild - om det går att ladda upp - på hur fin *host* den blev...

Sovmorgon idag som vanligt så börjar inte förän halv tio :D Nu ska jag klä på mig så får vi se sen vad jag tar mig för.


Kram <3
Lämna en kommentar: 1  
2011-03-11 Kl: 07:58:03
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Sollentuna Centrum ;)

Idag efter skolan åkte jag till S - centrum med Alma och Olivia. Det ver jättetrevligt och jag fick med mig en del grejer hem.

Jag köpte present till Linnea och Carro och till mig blev det 
1 svart och en vit T-shirt - H&M
1 svart långt linne - Gina tricot

Gick även och fikade med Olivia en kort stund. Då hade Alma redan behövt gå. Det blev honungsyoghurt och müsli ;)

Har pluggat sedan fyra då jag kom hem, mestadels matte men även franska. Nu tänker jag ta en dusch och sätta mig med stickningen en stund. Troligtvis blír det lite tv också...

Imorgon blir det:
* Skola
* Stallet
* Planering med Malin <3
* Scouter - tröjtryck

Nice dag imorgon foaks!
See you <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-03-09 Kl: 20:00:58
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix




Kategorier