An ordinary day

Tjo! Här kommer ett halvtråkigt inlägg taget ur min vardag :P

Förmiddagen tillbringades i skolan och eftermiddagen i stallet - för ovanlighetens skull :P
Kvällen har spenderats tillsammans med mina sanna vänner läxorna... Diskade även en stund så nu känner jag mig mycket hjälpsam! ;)

Hade tänkt att marsvinen skulle fått lite mer uppmärksamhet men får kompensera genom att slänga in lite bilder på dem istället :) Tänkte avsluta med att gratta Elins lillebror Osckar som fyller 3 år idag. Stort Grattis!!

Sov gott alla underbara människor, det ska i alla fall jag göra nu<3









Lämna en kommentar: 0  
2011-08-30 Kl: 21:59:16
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Here I'm on my pony...

Här kommer lugnt den bästa bilden från Jamboreet<3<3
Amanda, Markus, Hedda och Jag fick posa med Englands maskot!

Lämna en kommentar: 0  
2011-08-29 Kl: 09:43:38
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Weekend<3

Tjo!

Igår var jag hemma hon Malin på kvällskvisten med några av hennes kompisar och Natta. Vi åt god mat och såg på skräckfilm innan pappa snällt nog kom och plockade upp mig och Natta - bussen körde nämligen förbi oss -.-

Nu sitter jag och gör mest ingenting... Hera är på väg hit och vi ska gosa med grisarna mina och bara slappa! Är bara liite trött eftersom jag jobbat i ett svettigt stall mellan 07.30 och 12.00... Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga. Antar att ni får höra sen vad jag och Hera hade för oss!

Kramar tiller alla<3

 Här får ni se en liten glimt av Hera! Hon är till höger och till vänster är det Klara :)
Lämna en kommentar: 0  
2011-08-27 Kl: 13:02:43
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Bildbomb!

Hej igen alla underbara människor! Här kommer nu äntligen ett litet urval av bilderna från lägret... Ni får se allt från stora kändisar till våra vackra falukorvshattar! Allt jag kan säga är väl, håll till godo :)



Lämna en kommentar: 0  
2011-08-25 Kl: 14:32:20
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Runing for you<3

Tjo!

Var i stallet - som vanligt idag och njöt av att komma hemifrån. Orkar inte sitta hemma och glo i väggen så Natta och jag tog en springtur i spåret. Blev två varv - ca 4,5km så nu är man härligt svettig!

Nu ska jag slappa i soffan med en kopp te och en god bok, ses <3<3

Lämna en kommentar: 0  
2011-08-24 Kl: 21:07:43
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Du finns för evigt i mitt hjärta<3

Mitt älskade marsvin Smulan har gått vidare i livet efter en tids sjukdom<3 Jag tänder ikväll ett ljus för varje förlorat marsvin och vill att ni tänder varsitt ljus för dem ni saknar<3<3

Lämna en kommentar: 0  
2011-08-23 Kl: 20:46:52
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Skolstart!

Kändes precis som när man skulle börja första klass, enda skillnaden var att mamma inte höll en i handen och kramade en hejdå innan man klev in.

Min skola heter, som de flesta redan vet, Väsby nya gymnasium och är en kommunal skola i Upplands Väsby. Jag läser från och med idag Naturvetenskapsprogrammet med inriktning natur tillsammans med 31 andra ungdomar. Mitt klassrum heter Einstein och ligger högst upp i huset så det blir mycket spring i trapporna :P





Här kommer in bild från ovan! I onsdags flög hela min familj luftballong från Alby till Djursholm och vi flög över Stockholms innerstad. Vi såg stadshuset, Globen och slottet. När vi flög över Vasastan hoppades jag nästan att Karlssons hur skulle dyka upp bakom en skorsten...


Lämna en kommentar: 0  
2011-08-22 Kl: 20:33:05
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Tillbaka <3

Hej hej alla läsare!

Nu är det evigheter sedan jag bloggade och det finns inga bra ursäkter. Man har alltid mycket att göra och i alla fall jag är ständigt trött så det duger nog inte som ursäkt :P

Tänkte berätta lite om lägret i Skåne som jag var på.
Jag var där i tolv dagar och hann med en hel del grejer: Jag träffade alla mina vänner och bekanta, Träffade och lärde känna massor av nya vänner - en hel del från andra länder, bla Island!, lekte och busade i skogen och hade underbara konversationer i tältet om kvällarna!



Här är jag och alla som bodde i mitt lägerområde. Jag tänker inte dra alla namnen, men Amanda som sitter i mitten med gröna bykor var den som jag blev bäst kompis med :)



Här är jag, Emma och Benjamin (till höger) tillsammans med våra nya vänner från Island :)



Bild från "Invigningen" där vi hade fallskärmshoppare som landade bland publiken...



Sara demonstrerar den fula jackan som alla från Sverige fick. Jag bytte born min mot en scoutskorta från Indonesien för jag tyckte den var så ful och oandvändbar. Kan ju meddela att den inte direkt var vattentät...

Nu vet ni liite mer men det finna så sjukt mycket mer att berätta för den som är intresserad! Tänkte inte avslöja mer nu i alla fall, men det kanske kommer senare ;)

Kramar till er alla <3<3
Lämna en kommentar: 0  
2011-08-19 Kl: 21:05:40
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Jamboree <3<3

Tjenixen!

Tänkte bara ge ifrån mig ett livstecken! Jag överlevde tolv dagar i tält, regn och med en massa okända människor ;)

Imorgon åker jag till Småland och sedan vidare till Västergötland så det blir bara ett kort inlägg för att visa att jag inte råkade ut för någon bomb eller liknande. När jag kommer hem på riktigt nästa gång ska ni få se bilder och höra om alla mina äventyr!

Håll ut tills dess så ses vi snart igen
Puss och kram alla underbara läsare<3<3

Lämna en kommentar: 0  
2011-08-08 Kl: 21:49:56
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix




Kategorier