Hemma igen :)

Nu har jag nyss kommit hem från Romme. Det har varit en fin dag i backen och till och med lite sol lyckades ta sig igenom molnen. Inga brutna ben - eller stavar idag. ;)

Mysigt fika i backen och i värmestugan blev det förrutom alla fina åk. Kul att se lärarna åka, många som man inte trodde skulle åka gjorde det galant!

Trots att jag var tvungen att hyra gick det snabbt att få ut grejerna. För en gångs skull behövde den som hyrde vänta på de med egen utrustning ;)

Nu blir det snart Familjen Annorlunda, men innan det en välbehövlig dusch. Blir nog inte så mycket plugg idag, är ganska trött i både kropp och huvud.
Ska passa på att vila ryggen ikväll eftersom jag fick sitta lite ihopkurad på bussen hem...

Massor av kramar på er alla :)
Lämna en kommentar: 0  
2011-01-31 Kl: 19:31:00
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Romme imorgon!!

Tjena alla underbara människor!

Har nyss tittat på Solsidan på Tv4 play och ätit en Gorby´s till middag. Har som jag nämnde tidigare varit hos kusinerna idag, Henrik blev nämligen 19 år den 18:de. Bullar och tårta i mängder fanns och gott var det också!
Av oss i familjen i present fick man ett "spel" till datorn där man lär sig teori till körkortet. En uppskattad present som han tänkte testa redan imorgon.
Henrik och hans familj var i Thailand tre veckor nu på jullovet och de hade fina presenter med sig åt alla oss. Min mamma fick en vacker tvål utskuren som en blomma och pappa fick choklad-ciggarrer ;) De var jätteroliga och vi satt och låtsades röka i soffan :)
Carro fick ett flätat armband och ett i sten som var jättefint. Tyvärr var det förlitet så hon kan inte använda det :/
Och nu till vad jag fick. Ett flätat armband och ett par... Svarta All Star Converse!! Verkligen jättesnällt tycker jag :D

Jag lägger upp bilder någon annan dag, men nu ska jag faktiskt snart lägga mig. Ska bara plocka fram lite mer grejer inför imorgon för som ni kanske förstår på rubriken så blir det Romme Alpin imorgon!! Super-duper-roligt om ni frågar mig. Hoppas verkligen att det är fin väder och mycket snö i backarna.

God natt för jag väl säga då. Hoppas ni får en fin dag imorgon.

Ps. Vill hälsa en Bamsekram till till min kompis Olivia som tyvärr ät sjuk och inte kan följa med imorgon. Vi kommer sakna dig i backarna!! <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-01-30 Kl: 21:48:07
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


God morgon alla sömntutor :D

Hej igen!
Vaknade av att väckarklockan ringde för ca trettio minuter sedan. Idag blir det stenhårt plugg fram till klockan ett då jag tänker ta en paus i pluggandet för att jobba i stallet ;) Igår gjorde jag klart tekniken så idag är det alltså presentationen och matte som ska göras. Kanske hinner man med ett Zumba- pass framför tv:n. Min mamma har nämligen beställt en box med träningsfilmer. Hörs i kväll efter att jag kommit hem från kusinen.

Kramar Catta

Bild från i somras. Har inga fina vinterbilder på den här datorn och dessutom är sommarn nästan det enda jag tänker på. Jag vill ha sommar NUU!! 
Bilden är tagen hos några bekanta på landet och är från 2009

Lämna en kommentar: 1  
2011-01-30 Kl: 09:19:23
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Hemma igen!

Så, nu har jag äntligen kommit hem. Har spenderat ca tre och en halv timme på bröllopsmässan och en och en halv timme i Sollentuna centrum.

På mässan fanns allt ett blivande brudpar kan behöva. Klänningar och kostymer, ringar, brudbuketter, chokladfontäner :D och mer ändå. Jag önskar att det var jag som skulle gifta mig ;)
Lite kul var det att bli frågad var någonstans jag skulle gifta mig och om jag hittat en passande brudklänning, men när de trodde att det var jag och min pappa som skulle gifa oss tyckte jag att det började gå för långt...
Stackarn, han måste ha framstått som världens pedofil...

Medan mamma blev sminkad gick nämligen vi omkring utan henne och det var lite för många som frågade ok VI hittat en fotograf eller om VI bestämt var vi skulle fira vår ceremoni...


I alla fall så var det väldigt roligt och gott att gå runt där. Överallt fanns det godis och praliner, men chokladfontänen var bäst. Jag kan ju lungt säga att jag inte kommer äta en massa godis ikväll.
Nej, nå måste jag göra tekniken. Ses troligtvis imorgon, men har niu tur så blir det ett inlägg ikväll också <3

(Tyvärr så kom jag på lite för sent att jag glömt kameran så det blev inga bilder från mässan, men här kommer en bild på mig från i somras när jag och min familj var i Karlskrona. På bilden ser ni mig och min lillasyster.)


Lämna en kommentar: 2  
2011-01-29 Kl: 17:36:01
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Bröllopsmässan, här kommer jag :D

Som ni säkert har listat ut ska jag snart bege mig av mot Nackastrand och Bröllopsmässan! Det har jag sett fram emot hela veckan. Vi får se om de har några fina brudklänningar eller buketter.

Igår var jag på Skötargalan i stallet. Jag blev nominerad i två kategorier, man vann tyvärr ingen. Min duktiga lillasyster vann däremot pris för årets bästa smörjare. Det innebär att hon är jätteduktig på att rengöra och fetta in sadlar och träns så att de håller längre. Jag stannade kvar ungefär en och en halv timme efter att galan tagit slut för att hjälpa till att städa. Det var bara jag och Carro som gjorde det för alla andra gick hem. Vi var alltså bara tre pers som städade, vilket ledde till att det tog en faslig tid.

Ikväll har jag hoppats kunna slutföra mitt teknikarbete, annars får jag fixa det sista i morgom. Då blir det även stallet och fira kusinen som fyllde år förra veckan. Nu måste jag dra, men vi hörs <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-01-29 Kl: 10:06:36
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Tråkigt...

Nu sitter jag och skriver på mitt teknik projekt... Inte det roligaste man kunnat fördriva en eftermiddag med direkt, men det måste ändå göras. Vill behålla mitt betyg i teknik så det är bara att kämpa på.

Just nu längtar jag först och främst till ikväll för då ska jag spela bowling med scouterna. Där ser ni alla som har fördomar mot scouter, vi hittar på en massa roliga saker!

Jag är trött på kyla och tjocka kläder, jag vill ha sommar nuuuuuuuuuu!!!
Längtar till sommerlovet för då ska jag hitta på massor av skojjigheter :D




Hittade denna snygga bild som Linnea tagit på mig. Så vacker, så vacker....

Nu måste jag återgå till skolarbetet, hör förhoppningsvis av mig senare, om jag kommer ihåg det.
Kramar <3
Lämna en kommentar: 0  
2011-01-27 Kl: 15:52:49
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Bloggade aldrig igår...

Tjena!
Orkade inte blogga igår så det får bli nu istället. Gick som vanligt till stallet efter skolan igår. Där behandlade man Sandors strålröta, broddade Saturnus och red på Ferdinand. En ganska bra kväll om ni frågar mig.

Igår morse däremot var jag inte på topp. Jag hade lite väl brottom till skolan så olyckligtvis halkade jag i trappan och slog i ryggen och armarna. Inte en så bra start på morgonen om ni frågar mig.

Idag i alla fall så fick vi sluta tidigare i skolan, redan klockan ett :D Eftersom lärarna har något slags möte då.
Hade tänkt gå en snabbis till stallet men jag har fått en ordentlig nackspärr och ont i ryggen så det blev lite vila och matte hemma istället.

Snart ska jag bege mig av mot Odenplan. Ska gå på öppet hus på Cybergymnasiet och kolla läget. Min mamma vill nämligen dra med mig runt hela Stockholm i jakten på ett passande gymnasium och det trots att jag redan bestämt mig var jag vill gå någonstans.

Hör kanske av mig ikväll igen, beror på hur mycket läxor som finns kvar på.

Hej så länge! <3

Lämna en kommentar: 0  
2011-01-26 Kl: 16:23:24
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


En helt vanlig måndag...

Efter skolan bar det av till stallet. Där hittade man en liten, grå ponny under en massa smuts :D
Tänka sig att en så liten häst kan vara så smutsig. Nu är han ordentligt ren i alla fall. Kom nyss hem, men innan det var det behandling av strålröta... Han har det på bägge fram och vänster-bak. Inte så mysigt om ni frågar mig.

Idag var Sandor ovanligt kelig. Jag skulle fixa till hans thiedemantygel så jag satte mig framför honom. Då böjde han sig ner och pussade mig i ansiktet<3 Och inte bara det utan läpparna, jackan och till och med mitt öra fick sin ranson... Helt galet om ni frågar mig XD


Nyfiken ponny eller vill han bara hjälpa till att mocka? ;)

Nu sitter jag och käkar framför Tv:n. Fyran är på och Familjen annorlunda visas. Sen blir det dusch, matte och sova!

Puss och kram på er alla<3
Lämna en kommentar: 0  
2011-01-24 Kl: 20:20:46
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Söndag :O

Hjälp!
Redan söndag och jag har bara hunnit med hälften av allt jag tänkt mig. Jaja, det får gå ändå.

Vaknade redan halv åtta imorse, men låg i sängen och drog mig till åtta. Då var det pluggdags! Har räknat om första kapitlet i matten som träning och även skrivit rent engelskan. Stickade lite också så nu börjar jag tycka att jag är klar med skaftet på en av sockorna, jay!

Om drygt en timma bär det av mot Staden för att fika med bästaste Elin. Vi har inte setts på typ tre veckor eller något så det är verkligen på tiden att ses.

Blir troligtvis ett kort inlägg ikväll, men annars blir det imorgon kväll efter stallet <3

Lämna en kommentar: 1  
2011-01-23 Kl: 11:17:07
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


En stressig lördag...

Tjenixen!

Har nyss kommit hem från "barnvaktandet." Insåg just att jag inte varit hemma på närmare tolv timmar, goosh!
Gav mig av halv tio i förmiddags och begav mig då av till öppet hus på Rudbeckskolan. Det var ganska intressant att kolla i labbsalarna för där tillverkade de bland annat eget smink :o Det skulle jag vilja göra. Olivia, som jag hade sällskap med under tiden där fick ett "hemmagjort" cerat. Det hade jag också velat ha!

Mamma och jag begav oss sedan av in mot Staden. Vi åkte till Nackademin Norra för att kika lite, men måste erkänna att jag blev lite besviken. Tyckte inte att skolan var mysig och ombonad utan lite stel och tråkig. Buss 70 till Solna Centrum för en sen lunch på "Pepitos". Grillad kycklingfilé med pommes, mumma.

Skridskor i Kungsträdgården med Natta. Det var sjukt mysigt och roligt som alltid. Men hade vi haft möjlighet hade vi nog åkt lite senare på kvällen för det var ganska mycket småbarn ute och stapplade på isen.

Barnvakt år Alina och Isak ikväll igen, otroligt underbara barn. Vi spelade spel, diskade, lagade mat och jag fick se var Alinas kompis Elias bodde. ;)

Nu blir det tv:n ett par timmar framöver eller möjligtvis fortsatt läsning i "Här ligger jag och blöder."

Kramar till er alla <3



Bild på golfbanan från i höstas. Tycker det är lite mystik över den...
Lämna en kommentar: 0  
2011-01-22 Kl: 21:20:04
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Rekord!!

Tjenixen igen!

Nu när jag tittat på statistiken för idagl ser jag att det har varit besöksrekord!! Hela åtta besökare har jag haft idag ;) Det går sakta men säkert framåt!

Lämna en kommentar: 1  
2011-01-21 Kl: 22:20:28
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Let's Dance

Tjooo!

Idag fick jag sluta tidigare som kompensation för att jag stannade kvar och var med i en språktävling i skolan. Fick veta resultatet idag och jag hade 35/80. Inte ett jättebra resultat direkt, men jag kom ändå tvåa av sex.

Åkte med Olivia och gymmade efter skolan, vi sprang på löpband, körde rodd, cyklade och tränade lite styrka. Roligt och skönt att träna igenom kroppen. Efter det tog jag bussen till stallet och borstade på Sandor. Gick även på skötarmöte där tillsammans med alla andra skötare i stallet. Det var roligt och vi  fikade och hade trevligt.

När jag kom hem vid sju-tiden lagade jag middag. Idag blev det fläskfilé med ris och gräddsås och till det en "grön" sallad. Gott tyckte jag!

Nu sitter jag här och skriver, men om ett par minuter återgår fokuseringen till Tv:n. Jag tycket egentligen att Let's Dance blivit tråkigare med åren, men jag väljer ända att titta på det framför På spåret.

Vad har ni för er en fredagkväll som denna? Äntligen fungerar det att kommentera, så nu är jag nyfiken på hur er kväll varit!

Kramar<3
Lämna en kommentar: 2  
2011-01-21 Kl: 21:29:54
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Barnvakt :)

Hejsan
Jag kom hem för ca 45 minuter sedan från mitt barnvaktsjobb jag hade ikväll :D
Underbarare ungar får man leta efter!! Det bästa av allt är att jag ska vara barnvakt år dem på lördag också, Jay!

Bästa kommentaren kom från Alina, 7år

- När kommer mamma hem?
- Om  ungefär 20 - 30 minuter.
- Neeeej! Det vill jag inte. Då måste ju du gå hem!!

Jag älskar de små ungarna! Tusen pussar till Alina och Isak som förgyllde min kväll <3

Ska kolla lite bloggar nu och sedan gå och lägga mig - är ganska trött faktiskt. Hade dessutom tänkt skippa sovmorgonen imorgon och gå upp och jobba på teknikprojektet, eftersom det jag skrivit försvann...

God natt <3
Lämna en kommentar: 1  
2011-01-20 Kl: 21:00:38
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Bada :)

Nu har jag precis kommit upp är badet och sitter här framför datorn med en kopp te i handen. Tycker att jag förtjänade ett bad eftersom allt jag skrivit på mitt teknikarbete nu i kväll helt mystiskt försvann. :'(
Inte så roligt när man lagt ned mycket tid på det och så visar det sig att man gjort allt i onödan.

I alla fall så pluggade jag på biologin i badet så nu ska jag väl vara hyfsat förberedd inför imorgon.

Då återstår nu bara att säga God natt till er alla

Kramar <3

Lämna en kommentar: 0  
2011-01-19 Kl: 21:05:50
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix


Hööks

Hej igen!

Idag efter skolan åkte jag och Olivia till Hööks för att titta på lite grejer. Jag köpte ingenting, men hon fick med sig ett schabrak, läderbalsam och en borste hem.

Jag sitter nu och käkar mellis, men snart är det dags att plugga.

Ses kanske ikväll <3

Det här är förresten lite bilder på våra skoltröjor som kom idag. Visst är de fina ;)



Lämna en kommentar: 0  
2011-01-19 Kl: 16:36:48
  Allmänt
© Design | Copyright by JennysModemix




Kategorier